سایت رسمی شرکت تجاری گیلاروژ برنا

بیش از یک دهه تجربه تولید و توزیع محصولات کشاورزی طبیعی شمال ایران

سایت رسمی شرکت تجاری گیلاروژ برنا

بیش از یک دهه تجربه تولید و توزیع محصولات کشاورزی طبیعی شمال ایران

سایت رسمی شرکت تجاری گیلاروژ برنا
اعتماد ، کیفیت و رضایت مشتری شعار نیست : رمز موفقیت ماست
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
آدرس دفتر مرکزی:
گیلان- رشت- خیابان گلسار- خیابان 169- پلاک14

مدیر عامل : دکتر فرزاد امینیان 09122415015


مدیر فروش: مهندس مجتبی یزدانی 09199099145
---------------------------------------------------
قیمت روزانه محصولات :

برنج طارم هاشمی اعلا دوالکه هر کیلو 12500تومان

برنج دمسیاه اعلا هر کیلو 14200تومان

برنج هاشمی دودی اعلا هر کیلو 13100تومان

برنج هاشمی درجه 1 هرکیلو 11800تومان

برنج علی کاظمی هرکیلو 11600تومان

برنج هاشمی نیم دانه هر کیلو 7100تومان
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
چای سوپر ممتاز گیلانی هر کیلو 31000تومان

چای سبز هرکیلو 18000 تومان

چای ممتاز گیلانی هرکیلو 26000تومان

چای قلم مرغوب گیلانی هر کیلو 18000تومان
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.
عسل طبیعی اعلا هرکیلو 76000نومان
دوشنبه, ۲۵ مرداد ۱۳۹۵، ۰۶:۴۱ ب.ظ

روش پخت برنج کته

 

 

پختن برنج کته ای

مواد اولیه:

برنج ایرانی: ۴ پیمانه و یا برنج هندی: ۳ پیمانه

زعفران دم کرده:  یک چهارم پیمانه

روغن مایع(روغن جامد یا کره ی آب شده): یک دوم پیمانه

نمک : یک قاشق غذا خوری سرصاف

آب: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

در ابتدا برنج را پاک کرده بشویید و بذارید یکی دو ساعتی خیس بخوره.

تذکر: برنج هندی به زمان بیشتری برای خیس خوردن و پخته شدن نیاز دارد(زمان لازم برا خیس خوردن برنج ایرانی ۲ ساعت ولی برای برنج هندی  ۶-۷ ساعت زمان لازم است.)

 

بعد از اینکه برنج خیس خورد، برنج را در قابلمه ی مورد نظر بریزید. سپس برای برنج ایرانی به اندازه ی یک بند انگشت یا یک و نیم سانتیمتر از سطح برنج آب بریزید. قابل توجه است که این مقدار آب برای برنج هندی دو سانتی متر از سطح برنج میباشد.

 

یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید(مقدار نمک برای هر دو نوع برنج یکسان است). سپس آن را با حرارت زیاد بجوشانید و وقتی آب برنج جوشید ، حرارت را روی متوسط قرار دهید تا به آرامی بجوشد.

 

وقتی که برنج کف کرد، کف برنج را جدا کنید.

 

سپس نیمی از روغن را به برنج اضافه نموده و اونو خیلی اروم به همه جای برنج پخش کنید و بذارید آب برنج جذب بشه.

 

وقتی جذب شد ، دم کنی را روی درب قابلمه بکشید و بخوبی روی قابلمه قرار دهید تا بخار آب خارج نشود و شعله را خیلی کم کنید تا برنج دم بکشد.

 

بعد از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ، برنج کته ی شما ، آماده سرو است. قبل از اینکه برنج را در دیس بکشید، روغن باقیمانده را روی تمام سطح برنج بریزید و اجازه دهید روغن به تَه قابلمه برسد.

 

سپس مقداری از برنج را در یک ظرف ریخته و با زعفران دم کرده مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا همه ی برنج زعفرانی شود.

 

بعد برنج را در دیس کشیده ، با برنج زعفرانی شده زینت دهید.

 

برنج شما آماده است

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۵/۰۵/۲۵
farzad am

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی