سایت رسمی شرکت تجاری گیلاروژ برنا

بیش از یک دهه تجربه تولید و توزیع محصولات کشاورزی طبیعی شمال ایران

سایت رسمی شرکت تجاری گیلاروژ برنا

بیش از یک دهه تجربه تولید و توزیع محصولات کشاورزی طبیعی شمال ایران

سایت رسمی شرکت تجاری گیلاروژ برنا
اعتماد ، کیفیت و رضایت مشتری شعار نیست : رمز موفقیت ماست
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
آدرس دفتر مرکزی:
گیلان- رشت- خیابان گلسار- خیابان 169- پلاک14

مدیر عامل : دکتر فرزاد امینیان 09122415015


مدیر فروش: مهندس مجتبی یزدانی 09199099145
---------------------------------------------------
قیمت روزانه محصولات :

برنج طارم هاشمی اعلا دوالکه هر کیلو 12500تومان

برنج دمسیاه اعلا هر کیلو 14200تومان

برنج هاشمی دودی اعلا هر کیلو 13100تومان

برنج هاشمی درجه 1 هرکیلو 11800تومان

برنج علی کاظمی هرکیلو 11600تومان

برنج هاشمی نیم دانه هر کیلو 7100تومان
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
چای سوپر ممتاز گیلانی هر کیلو 31000تومان

چای سبز هرکیلو 18000 تومان

چای ممتاز گیلانی هرکیلو 26000تومان

چای قلم مرغوب گیلانی هر کیلو 18000تومان
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.
عسل طبیعی اعلا هرکیلو 76000نومان
دکتر محمد حسین عزیزی متخصص علوم و صنایع غذایی گفت: چای شکسته، برگی، قلمی و انواعی که از برگچه‌های بالایی بوته چای تهیه شده باشد، بهترین انواع چای سیاه محسوب می‌شود و بر عکس، چای کله مورچه و باروتی، چای درجه ۳ است.
 
 
این چای معروف را به هیچ عنوان نخرید!
به گفته این عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، بهترین نوع چای آن است که پس از دم کشیدن، برگ های آن در قوری مشخص، باز و مسطح شود، عطر و طعم طبیعی چای را داشته باشد و رنگ آن قهوه ای و در غلظت کم باشد و مزه‌ای گس و طعمی اندکی تلخ داشته باشد. اغلب چای هایی که روی بسته‌بندی آن کلمات شکسته، برگی، قلمی و تهیه شده از برگچه های بالایی بوته چای نوشته شده باشد از ارزش و مرغوبیت بالایی برخوردارند و نشانه‌ای برای تشخیص چای خوبند.
 
 
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه به برگ های بالایی بوته چای، غنچه های برگی چای نیز گفته می شود اضافه کرد: این برگ ها نرمی و لطافت بیشتری دارند و ریزتر و پرزدارترند، اسانس و عطر بیشتر و طعم گس‌تری دارند و جزو چای‌های درجه ۱ محسوب می شوند. برگ های کمی درشت‌تر، چای درجه ۲ و چایی که از برگ های بزرگ و پیر و ضخیم پایینی بوته‌ها تهیه شده باشد چای درجه ۳ نامیده می شود که تلخ‌تر است. در میان انواع چای، بسته‌بندی‌های معروف به کیسه ای هم از خاکه های بی کیفیت چای تهیه می شوند که اغلب حاوی عطر و طعم شیمیایی‌اند.
 
 
به گفته این عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، چای کله مورچه و باروتی که خیلی سریع رنگ می دهند و چه بسا به همین دلیل هم بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفته اند، چای درجه ۳ هستند که از مخلوط کردن خرده ها و پودر کهنه چای با رنگ و اسانس تهیه می‌شوند. این نوع چای‌ها را فرم می‌دهند یا به شکل گلوله در می‌آورند و چون به این نوع چای رنگ سنتزی می زنند پس از مدتی رنگ آن تغییر کرده و کدر، تیره و مات می شود که همین نشانه‌ها و خصوصیات مشخص می‌کند چنان چایی حاوی مواد رنگی و بی کیفیت است. 
 
 
وی همچنین درباره چای ارگانیک که این روزها در برخی مراکز عرضه می شود گفت: نمی توان به ارگانیک بودن این نوع محصولات اعتماد کرد اما برای خرید چای بهتر است سراغ برندهای معتبر و معروف رفت و هرگز چای فله ای خریداری نکرد چون این نوع چای‌های فله‌ای کارشناسی نشده‌اند و اغلب هم در شرایط غیر بهداشتی نگاهداری می‌شوند.
موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۵/۰۷/۰۱
farzad am

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی