سایت رسمی شرکت تجاری گیلاروژ برنا

بیش از یک دهه تجربه تولید و توزیع محصولات کشاورزی طبیعی شمال ایران

سایت رسمی شرکت تجاری گیلاروژ برنا

بیش از یک دهه تجربه تولید و توزیع محصولات کشاورزی طبیعی شمال ایران

سایت رسمی شرکت تجاری گیلاروژ برنا
اعتماد ، کیفیت و رضایت مشتری شعار نیست : رمز موفقیت ماست
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
آدرس دفتر مرکزی:
گیلان- رشت- خیابان گلسار- خیابان 169- پلاک14

مدیر عامل : دکتر فرزاد امینیان 09122415015


مدیر فروش: مهندس مجتبی یزدانی 09199099145
---------------------------------------------------
قیمت روزانه محصولات :

برنج طارم هاشمی اعلا دوالکه هر کیلو 12500تومان

برنج دمسیاه اعلا هر کیلو 14200تومان

برنج هاشمی دودی اعلا هر کیلو 13100تومان

برنج هاشمی درجه 1 هرکیلو 11800تومان

برنج علی کاظمی هرکیلو 11600تومان

برنج هاشمی نیم دانه هر کیلو 7100تومان
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
چای سوپر ممتاز گیلانی هر کیلو 31000تومان

چای سبز هرکیلو 18000 تومان

چای ممتاز گیلانی هرکیلو 26000تومان

چای قلم مرغوب گیلانی هر کیلو 18000تومان
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.
عسل طبیعی اعلا هرکیلو 76000نومان


 

 واحد تحقیقاتی شزکت گیلاروژ برنا در مصاحبه با یک شالیکار موفق گیلانی که از زبان این گیله مرد عزیز برایتان می نویسیم:

برنج سفید حاصل تلاش و کوشش و عشق زیاد شالیکاران علی الخصوص بانوان کم توقع شمالی است. پس کمی حوصله کنید و در پخت این محصول دقت کرده تا ضمن لذت بردن از خوردن این نعمت خداوندی ، سلام و درودی نیز به کشاورزان شالیکار بفرستید.
 

 

یعقوب جعفری ادامه داد: برنج منطقه گیلان به سه دسته اصلی تقسیم می شوند:

دسته اول - برنج های نوع گرم
این نوع از برنج دارای کیفیت بسیار بالا بوده و از نظر کمی در واحد سطح کم بازده می باشد.

با اسامی هاشمی – علی کاظمی – گرم مولایی – حسن سرا – صدری – دم سیاه ... معرفی شده اند.

دسته دوم - برنج های نوع سرد
از نظر کیفی پائین تر از نوع گرم بوده ولی از نظر کمی بالاتر از آن

با نام های بی نام – فشتال – طارم رمضانی ... شناخته شده اند.

دسته سوم – برنح های پر محصول
این نوع برنج در استان گیلان با استقبال مواجه نشد ولی می توان آن را در زمره برنج های نوع سرد تلقی کرد. بازدهی بسیار بالا و مقاومت در مقابل آفات، از مزیت های این نوع برنج بوده ولی از نظر کیفیت پخت ، و مزه بسیار پائین می باشد.

با نام های خزر و ندا نیز معرفی گردیده اند.

 


برنج های درجه یک از نوع گرم دارای خواص زیر می باشد:

طول حدود 1 سانتیمتر
رنگ روشن و بدون رگه های طولی و عرضی
از نظر ابعادی همگی دارای طول یکسانی می باشند و نشان می دهد که با نوع دیگری از محصول قاطی نشده است!
بوی خاص برنج شمال به وضوع استشمام شود، برای برنج های تازه تا عمر 4 ماه(منظور 4 ماه از پس از برداشت محصول می باشدیعنی برنج خریداری شده در آذر ماه). و برنج های قدیمی تر پس از دمیدن بخارات دهان بروی یک مشت برنج بوی مطبوع و منحصر به فرد برنج گیلان به مشامتان برسد.

 

 


نکات مهم در پخت برنج



دم پخت (کته):


با توجه به اینکه برنج تازه (با عمر کمتر از 4 ماه) دارای رطوبت بالا بوده و هنوز استخوان بندی لازم را ندارد بنابراین جهت پخت دقت فراوانی لازم است.

جهت شستن برنج در داخل قابلمه با آب ولرم و یا سرد فقط دوبار آب کشی گردد. در هنگام شتشو اصلا عجله نکنید و با ملاطفت و مهربانی با برنج رفتار کنید که در غیر اینصورت برنج ها ممکن است از کمر دو نیم شوند.

آب داخل قابلمه حاوی برنج فقط 2 بند انگشت، نه بیشتر باشد و پس از اضافه کردن نمک به مدت یک ساعت از قابلمه فاصله بگیرید.

حال با یک قاشق چوبی با آرامش تمام با 2 یا 3 حرکت برنج را زیر و رو کنیدو روی اجاق گذاشته و با شعله تقریبا زیاد برنج را بجوشانید. همینکه آب داخل قابلمه خشک گردید سریعا شعله را کم کرده و اجازه دهید برنج دم بکشد.

نصیحت اینجانب اینکه از ابتدای شروع پخت برنج به خودتان تلقین کنید که برنج تان عالی خواهد شد!

در انتها،در صورتیکه ته دیگ توپ بخواهید،می توانید برای کمتر از 3 دقیقه، شعله را زیاد کنید. برو ببینم چه کار می کنی!

 


برنج آبکش:


تقریبا همان مراحل پخت کته رو داره با این تفاوت که آب مورد نیاز تقریبا به اندازه انگشت اشاره بالاتر از سطح برنج باشد. راستی یادتون نره بعد از کم شدن سطح آب با توجه به حجیم شدن برنج حتما آب به آن اضافه کنید و سپس اجاق را روشن کنید.

با توجه به اینکه برنج آبکشی خواهد شد، رنگ ته دیگ را به هر روشی که مایل بودید تغییر دهید و یا ته دیگ سیب زمینی ، نان لواش ، یا تکه های کدو تنبل و ... داشته باشید.

توضیحات بالا در پخت برنج های تازه و با عمر کمتر از 4 ماه می باشد.

برنج های قدیمی تر برای آشپزهای مبتدی بسیار مناسب بوده و در صورت اشتباه در پخت همچنان پلوی خوبی خواهید داشت.

در پختن این برنج ها فقط علاوه بر نیاز به آب بیشتر، زمان خیساندن برنج بالا و شعله زیاد نیز لازم است.همانگونه که قبلا نوشتم برنج استخوانبندی خوبی داشته و بیشتر رطوبت خود را از دست داده است.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۶/۲۴
farzad am

نظرات (۱)

ارسال به شهرستان به چه صورت هست؟
پاسخ:
باسلام. توسط باربری یا پست حداکثر 2روزه به دستتون میرسه
با تشکر

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی